Skandinavijos lietuvių motosezono atidarymas

2016-03-03 14:12:05

skandinavijos lietuviu motosezono atidarymas

Pagaliau nutirpęs negausus šios žiemos sniegas spiria greičiau pasitikrint daug kam apmusijusią po žiemos techniką, išsikratyt kandis iš motociklinių rūbų ir pradėt planuotis ateinantį šiltąjį 2016 metų sezoną. Kaip ir kiekvienais metais, Vorai MC Nomads visus kviečia į tradiciniu tapusį Skandinavijos lietuvių motosezono atidarymą. Per eilę metų nusistovėjo taisyklė, kad labiausiai pavykę susibūrimai vykdavo Charlottenberge, Švedijos- Norvegijos pasieny ant 61 (E2 Norgėje) kelio. Sąlyginis atstumų vidurys ir gražūs pakelės vaizdai iš toliau atvykstantiems tautiečiams, aptverta teritorija pušyne, sauganti nuo atsitiktinių dykinėtojų, keistai nei karto nepavedęs oras ir visad išlikę puikūs (ne)prisiminimai šiemet nepaliko kitų alternatyvų kaip tik vėl visus pakviest griausmingam siautuliui Eda Glasbruk muziejaus teritorijoje. Nekantriausieji, kaip visada, laukiami jau penktadienio vakarą.
Menki pakeitimai, atsižvelgiant į poreikius- data stumtelėta gerokai į priekį, idant nereiktų, it jauniesiems skautams, stipt apšerkšnijusiose palapinėse. Visiems bus smagiau šilta vakaronė lauke iki paryčių, nesivyniojant į miegmaišius.
Lietuvišką virtuvę ir gaiviuosius gėrimus organizuoja Vorų Broliai MCC be verslo partnerių ir intencijos pasipelnyt , tiesiog kad visi būtume sotūs ir laimingi. Viso renginio metu muzika rūpinsis profesionalus didžėjus, grosiantis tai, ko patys panorėsim. Gražiausioms pasaulyje lietuvaitėms bilietas- pusė kainos, jauniesiems ąžuolams iki 16 metų įėjimas nemokamas.
Niekada nepamirškit, kad mūsų jėga- vienybėje! Susimatysim!

VORAI MC NOMADS INTERNATIONAL


Žinokite, kas vyksta

Gaukite klubo naujienas greičiau ir patogiau:

Kiti projektai

Aplankykite kitas mūsų svetaines:

Klubo draugai

Aplankykite mūsų draugus:

    WHICH PART OF FUCK OFF DON'T YOU UNDERSTAND?