Tėvynei ’11 – Kovo 11-tajai paminėti

2011-02-09 20:46:03

Kaip kiekvienais metais, taip ir šiais, kovo vienuoliktąją, švenčiant Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo dieną, klube „Mulen Ružas“ sugriaudės VORAI MC VILNIUS organizuojamas koncertas „Tėvynei“!

Renginio metu triukšmaus Nepriklausomybės atkūrimo laikotarpį menanti legendinė medinio roko grupė „POLIARIZUOTI STIKLAI” bei jau Nepriklausomoje Lietuvoje susibūrę sunkiosios muzikos grandai „THUNDERTALE”. Tradiciniame Lietuvos patriotams skirtame renginyje pirmą kartą pasirodys jaunas kolektyvas iš Dūkšto „MEMORIAL FACES” ir Lietuvos skinų muzikos grupė „TIESIAI ŠVIESIAI”. Be abejo, šventinę programą ruošia ir patriotinės muzikos simbolis „DIKTATŪRA”!

Interviu su “POLIARIZUOTI STIKLAI” lyderiu Šarūnu Mačiuliu portale autoreviu.lt

Renginio pradžia 18 valandą, durys atidaromos 17 valandą.

Bilieto kaina 30 Lt. 16 valandą nuo Katedros aikštės link koncerto vietos pajudės kasmetinė patriotinė eisena, kurios dalyviams šiemet taikoma nuolaida koncerto bilietui. Kiekvienas eisenos dalyvis gaus tautinės atributikos, su ja bilieto kaina tik 21 Lt. Tęsiant tradiciją, tėvai, auginantys tris nepilnamečius vaikus, pateikę tai patvirtinančius dokumentus, į renginį įleidžiami nemokamai. Sutikime šią Kovo 11-ąją kartu!

Renginio metu surinktos lėšos bus skirtos motociklo avarijoje nukentėjusiam broliui Mažyliui paremti.


Žinokite, kas vyksta

Gaukite klubo naujienas greičiau ir patogiau:

Kiti projektai

Aplankykite kitas mūsų svetaines:

Klubo draugai

Aplankykite mūsų draugus:

    WHICH PART OF FUCK OFF DON'T YOU UNDERSTAND?