Atsinaujinęs Tattoo convention rūbas

2009-11-06 17:56:38

Pristatome naują, galutinį artejančios Vilniaus tattoo  konvencijos  plakatą. Neužilgo pamatysite juos ir mieste.  Daugiau naujienų – www.tattooconvention.lt

Analogiško renginio Lietuvoje šį tūkstantmetį dar niekas  nesirįžo  organizuoti. Iki šiol!

Vienas didžiausių Lietuvoje baikerių klubas „Vorai MC“  pristato tūlo  lietuvio akiai neregėtą renginį – Vilnius Tattoo  Convention!

“Vorai MC” organizuojamas Vilnius Tattoo Convention yra  visiškai  naujas ir ekstremaliai provokuojantis renginys, kurį  sunku  apibūdinti ne tik keliais žodžiais, bet ir keliais  sakiniais.
Tai visapusiškas šou. Visų pirma, tai renginys, kurio metu  savo  darbus pristatys geriausi tatuiruočių ir auskarų vėrimo  meistrai iš  Lietuvos ir iš užsienio, o aistras kaitins ant  nuostabių merginų kūnų  atliekami bodypainting’o kūriniai.  Kita vertus, tai ir madų šou bei  gyvo garso koncertas,  kuriame pasirodys išprotėjusio rock’n’roll’o  dievai  Knucklebone Oscar iš Švedijos, gotikinio roko profesionalai  Vic Anselmo iš Latvijos bei įvairaus muzikos stiliaus  plokšteles sukantys DJ’ai, o naujausias madas išskirtinio stiliaus mėgėjams pristatys renginio partneris Fantasmagoria.
Galiausiai renginį vainikuos jau kuris laikas pasirodymų nerengianti ir išimtinai Lietuvos publikai, parengusi naują įspūdingą programą, Circus Mundus Absurdus trupė iš Suomijos. Savo kraują stingdančius pasirodymus jie vadina tiesiog “išprotėjusių cirkininkų šou”. Galima diskutuoti ar toks savęs apibūdinimas atskleidžia tikrąją Circus Mundus Absurdus pasirodymų dvasią, tačiau negalima ginčytis, kad abejingų šiam įspūdingam šou tikrai neliks.
Taigi, Vilnius Tattoo Convention- tai renginys, kurio metu netrūks ne tik nuogo kūno bei įvairaus jo puošybos meno, bet ir gyvos muzikos, rungčių, kvapą gniaužiančių pasirodymų ir netgi kraujo.
Garantuojame, kad keikvienas renginio dalyvis ar žiūrovas galės pademonstruoti savo tatuiruotes ir auskarus, dalyvauti tatuiruočių rinkimuose, savo kūną “papuošti” naujais darbais ir šėlti iki pat aušros. Na o šiai meno rūšiai abėjingi piliečiai galės iki valiai prisižiūrėti “keistenybių” ar tiesiog išsidūkti skambant puikiai muzikai.


Knucklebone Oscar – “Rockabilly Messiah” music video

Knucklebone OscarMySpace Video


Žinokite, kas vyksta

Gaukite klubo naujienas greičiau ir patogiau:

Kiti projektai

Aplankykite kitas mūsų svetaines:

Klubo draugai

Aplankykite mūsų draugus:

    WHICH PART OF FUCK OFF DON'T YOU UNDERSTAND?